Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam

 

Word sponsor van het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam

Het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam biedt organisaties en bedrijven die het orkest financieel willen ondersteunen een aantal interessante sponsor-mogelijkheden. U kunt het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam op de volgende manieren sponsoren:

  • Als adverteerder. Vanaf 25 euro krijgt u een advertentie in het programmaboekje van één concert, plus uw bedrijfslogo op onze websites, met een link naar uw website.
  • Als sponsor. Vanaf 150 euro per jaar plaatsen we uw bedrijfslogo op onze websites, met een link naar uw website. Het sponsorpakket kan worden uitgebreid met een advertentie in alle programmaboekjes en de plaatsing van uw logo op flyers en posters gedurende een jaar. Tevens is het mogelijk om het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam in natura te sponsoren.
  • Als hoofdsponsor. Voor een substantieel bedrag per jaar kan uw bedrijf of organisatie de status van hoofdsponsor krijgen. U krijgt dan een prominente plaats in als onze pr-uitingen, zoals onze websites, onze Facebook-pagina, de programmaboekjes, posters, flyers en het verenigingsblad. Daarnaast zijn we als orkest bereid bepaalde wederprestaties te leveren. De exacte inhoud van het hoofdsponsorpakket wordt afgestemd op uw wensen.

Het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam heeft momenteel twee websites:

Neem voor meer informatie over het sponsoren van het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam contact op met onze penningmeester:

Arjan Sas: penningmeester@symfonischharmonieorkestamsterdam.nl

Particulieren die het orkest willen ondersteunen kunnen zich aanmelden als donateur.

Nieuwjaarsconcert

С Новым Годом – Een Russisch Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert van het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam.

Meer informatie...


Word sponsorSteun het SHA via Sponsorkliks

Steun het SHA en koop bij Bol.com:

Muziek algemeen